Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Sephora.se

Sminka dig med färg

Dagens inägg kommer vara färgglatt och inspirerande! Sminka dig med färg både till vardags och för fest. Tips och trix på hur du kan använda din färgglada palett, en blå kajal eller varför inte glitter i grönt? Alla produkter kan ni shoppa hos Sephora och såklart får ni återbäring via Refunder på hela köpet! Shopping med topping kallar jag det.

Sminka dig med färg för att piffa upp din outfit!

En av de stora trenderna för våren är färg, färg och åter färg! Även på sminket. Har du en enkel outfit? Då kan det bli mer intressant med hjälp av en färg detalj i sminket. Kanske har du en svart outfit med en detalj i blått eller rosa? Plocka sedan upp denna färg i din make up. Mitt senaste inköp ser ni på bilden ovan, paletten WILD från Huda Beauty. HÄR hittar ni den. En perfekt blandning av matta och glittriga skuggor.

Våga färg!

Att sminka sig med färg behöver inte vara avancerat. Du behöver inte vara ett smink proffs för att få till en färgglad ögonskugga eller en härlig eyeliner. Gör som du brukar, men addera färg. Våga testa utanför din comfortzoon och var lite galen. Det värsta som kan hända är att du inte gör det igen.

Grönt, en färg som jag inte tänk på så mycket tidigare men nu älskar jag grön make up! Tycker att det är extra fint till rött hår/ röda toner, men även på blonda eller brunetter. Grönt glitter är något som jag tycker så är snyggt! Du hittar det i paletten ovan men även i paletten HÄR och en matchande penna HÄR.

Blå penna HÄR. Kanske har du en palett du älskar men vill komplettera med en färg, en blå glitter skugga finns HÄR. För en palett med blå nyanser så finns det en magisk variant HÄR. En enkel eyeliner för vardags eller sota med blått för kvällens festligheter! Wow blått är så fint! För att maxa, på med mörkblå mascara! 

Inspo på hur du kan sminka dig med lila och rosa skuggor. Snyggt att bara använda en matt skugga som du har på hela ögonlocket och under, eller blanda upp den med rost/ nude färger eller tillsammans med blått. Lila och rosa skuggor HÄR. Eyeliner HÄR. Magisk palett med lila HÄR.

Vilken färg är din favorit? Hoppas du vågar köra lite färg på ögonen efter dagens inlägg!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu