Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 901 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 50%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2020-08-09 | Tipsar, Mode, Träning

Inlägg i samarbete med Aimn

SOMMARENS SNYGGASTE TRÄNINGSKLÄDER

Hoppas allt är bra med er! Idag tänkte jag tipsa om sommarens snyggaste träningskläder från Aimn då de har dubbel återbäring.

Beige shorts HÄR / Beige topp HÄR

Pastellfärger går hett den här sommaren, och den trenden har Aimn självklart inte missat. Dessutom är det 25% rabatt på hela kollektionen!

Blå tights HÄR / Blå crop top HÄR / Lila linne HÄR / Lila tights HÄR

Creamy & dreamy kollektionen består av neutrala och jordnära toner som passar alla. Färgen gör sig fin på sommaren såväl som in på hösten.

Bruna shorts HÄR / Brun topp HÄR / Beige tröja HÄR / Beige tights HÄR

För en lite mer ”color-pop” finns den nylanserade  Vitamin C- kollektionen. Den knallrosa och gula färgen gör sig rätt nu på sensommaren när man hunnit få en solbränna på kroppen. Så snyggt!

Rosa crop top HÄR / Rosa tights HÄR / Gula shorts HÄR / Gul topp HÄR

Seten är i ett seamless material som håller dig bekväm och följer kroppens rörelser. De ribbade detaljerna och v-formen baktill på shorts och tights skapar en tidlös look som ger en shaping-effekt. Sport-topen har en enkel och fin skärning både framtill och baktill. Seten passar både i och utanför gymmet.

När du beställer hem dina träningskläder via Refunder får du just nu 9% återbäring hos Aimn. Nästan dubbelt så mycket än till vanligt!

För mer inspiration kring träning, hälsa och vardag hittar ni mig på:
Instagram; bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu