Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1073 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2022-01-24 | Tipsar, Mode

I samarbete med Nelly.com

Stickade koftor till våren

Koftor i olika färger och modeller, jatack så härligt! Koftan är det perfekta plagget att shoppa nu inför våren. Du kan ha den nu medans det är riktigt kallt ute men samtidigt använda den flitigt i vår och sommar. I inlägget får du tips på koftor som du kan shoppa via Refunder och få återbäring tillbaka.

I dagens inlägg tänka jag tipsa om koftor och hur du kan styla din kofta på olika sätt. Jag tycker att koftan gör att looken ser mer avslappnad ut. Perfekt plagg att ha istället för en kavaj om du tycker det är för strikt eller vill skapa en annan känsla.

Tips på hur du kan bära dina koftor?

  • Kofta till klänning! Jag älskar att ha en klänning på mig och dra på en kofta, gärna en lite kortare kofta som markerar midjan lite extra.
  • En lång oversize kofta till ett par stuprörsjeans och ett par stövlar till. Väldigt snyggt!
  • En medellång kofta med knappar som du har stängd till ett par kostymbyxor och ett linne under. En klassisk look som ser avslappnad men samtidigt dressad ut.
  • Med ett bälte i midjan! Bär din oversize kofta med ett bälte i midjan. Så snyggt!
  • Stoppa ner din kofta framtill för att få en annan look. Inspireras av Hailey Bieber som bär kota nerstoppad i jeans.
  • En härlig pastell, svart eller beige. 

Här nedan ser ni ett par outfits som jag älskar att bära kofta till. Den första varianten är med jeans, där en look är lite sötare och den andra lite coolare.

HÄR hittar du den gröna koftan. HÄR finns de supersöt jeansen med hjärtprint.  Sneakers HÄR och rosa läppglans HÄR. Boots med klack HÄR. HÄR hittar du ett par så snygga svarta jeans! Mörkt läppgloss HÄR.

Här ser ni hur du kan styla kofta med en klänning. Väldigt snyggt, speciellt till ett par höga stövlar nu på vintern!

HÄR hittar du ett par höga boots. HÄR hittar du en söt klänning med blommor, perfekt för vår och sommar. HÄR hittar du en svart småstickad klänning med knytdetalj i ryggen. Grå kofta HÄR, snyggt att köpa en större storlek så den blir oversize.

Hoppas du fick lite inspiration på hur du kan styla din kofta, eller investera i en ny. Alla länkar kommer från Nelly.com där du får återbäring om du shoppar via Refunder <3

 

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu