Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Cocopanda.se

Ta hand om din hy i höst!

Hur blir din hy nu när det börjar bli kallare ute?

Många upplever att huden blir lite torrare och tappar lyster och glow. Det märker jag väldigt tydligt och därför är det så viktigt att ta hand om huden på rätt sätt under årets kallare månader. Dagens inlägg är i samarbete med Cocopanda som nu firar födelsedag på sidan och har grymma rabatter! På toppen av det får du återbäring när du shoppar via Refunder <3

Du kanske tycker det låter som man behöver spendera flera timmar i badrummet, men riktigt så är det inte. Mär du hittar en rutin som passar dig, med rätt produkter, så går det ofta som på löpande band. Vissa dagar tycker jag att det är mysigt när det tar lite tid, då sätter jag igång lite musik och gör det som en härlig stund. Det är viktigt att ha hand om din hy! Både det yttre och de inre behöver få lite extra tid och tanke ibland. 

Peeling från Ordinary hittar du HÄR.

Rengör

Att rengöra huden är så himla viktigt! Ett steg som jag var lite slarvig med förr men som jag märkt är otroligt viktigt. Kanske det mest viktiga i min rutin just nu. Om jag har smink under dagen så rengör jag ära mer än en gång. Jag börjar med att rengöra huden med något som tar bort smink och det överflödiga på huden. När det är gjort så går jag in med en annan rengöring som går in på djupet.  Dermalogica clencing finns HÄR, en tvålfri skummande gel som tar bort alla orenheter utan att störa hudens balans.

 Peeling

På hösten gör jag gärna peeling lite då och då, jag plockar fram lite syror som får rengöra på djupet! På bilden ser ni en syra från Ordinary som är väldigt härlig! Den är också till väldigt bra pris om man inte vill lägga en förmögenhet på detta. Det är viktigt att tänka på att syror kan vara starka och reagerar olika beroende på vilken hud man har, därför är det viktigt att testa sig fram och kanske börja med att ha på den en kortare stund, tills man vet vad huden tycker om.

Ett skonsamt exfolierande pulver för alla hudtyper finns HÄR.

Solskydd

Om du är flitig med syror är det ännu viktigare med solskydd, även när det inte är sommar. Att ha någon produkt med solskydd i är ett måste. Härligt solskydd för ansiktet hittar du HÄR.

Återfuktade kräm från Clinique hittar ni HÄR. Det är en oljefri fuktkräm i gelform som är så härlig!

Återfukta på olika sätt!

Dagkrämen, nattkräm, en härlig mask eller kanske sheetmask ibland. Att återfukta huden är så viktigt under dessa månader av året. Jag plockar gärna fram lite fetare krämer som verkligen lägger sig som ett gött lager på huden, men som så klart går in i hyn också då jag vill att det ska passa med sminket jag tar på toppen. 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu