Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1003 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2018-11-27 | Tipsar, Mode

I samarbete med Åhlens och Lindex.

Tips på årets julklapp

Årets julklapp är inte något mindre än det återvunna plagget vilket kan tolkas på olika sätt. För min del handlar det inte om att man måste köpa något plagg på second hand eller begagnat om det inte faller i smaken. Istället kan man tänka mer klimatsmart och köpa nya plagg av återvunnet material. Det finns flera ny-producerade plagg i återvunnet material som är perfekta som julklapp. Idag är det viktigt att tänka mer på miljön och hur masskonsumtionen påverkar klimatet. Tänk efter en extra gång när du köper dina julklappar. Köp något som personen uppskattar och kommer använda.

Dagens inlägg lägger fokus på årets julklapp och tips kommer här!

Kostymbyx och kavaj i tencel HÄR & HÄR snyggt att matcha med en tunn polotröja under/ Shopping-påse i återvunnen polyester HÄR perfekt att köpa som en extra julkapp eller till julklapps-spelet/ Underbar stickad tröja HÄR i hållbart material/ Vem blir inte glad för en baströja HÄR i ekologiskt material/ Bra val i form av ryggsäck HÄR/ Adidas träningsbyxor i härligt färg och i återvunnet material HÄR/

Förutom att köpa nya plagg kan du köpa saker som kan användas för att ta bättre hand om de plaggen du har. En klädborste, nålar och tråd, tvättpåse eller textilfärg för dina dassiga plagg. HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR !

Tips på vad du ska tänka på under din julshopping.

-Köp inte något bara för att det är på extrapris eller för att det ligger i en tjusig låda, köp bara om det verkligen är något du behöver eller den du ska ge till behöver.

-Tänk personligt och leta upp en klapp som det märks att du lagt en extra tanke på.  

-Stressa inte när du julhandlar, ta tid på dig och var ute i god tid innan jul.

Följ mer av mig på instagram under raagna.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu