Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-10-06 | Tipsar

Vad väljer du, massagepistol eller airfryer?!

Hejsan på en torsdag som denna!

Hösten är här och kanske är det dags att uppdatera tekniken i hemmet? Hitta nya hörlurar för att kunna se favoritserierna ifred, klicka hem en ny dammsugare för ett renare hem, vill du kanske testa hypen med att laga middagen i en airfryer eller är det helt enkelt dags för nya lampor? Via ditt Refunder-konto får du cashback på all elektronik du kan tänkas behöva!

Elektroniken i farten & för hemmet

 

Vill du börja träna? Då behövs det bra hörlurar och dessa från Urbanears är både bra och gör att du kan få pepp genom hela träningspasset. Vill du ha overears istället så har Bose många att välja på, till exempel dessa QuietComfort® hörlurar.  Under passet så kan du använda ett pulsband för att följa din puls och mycket mer. Detta pulsband från Apotek Hjärtat gör precis det. Efter träningspasset så kan denna Flowgun från Flowlife rädda dina muskler. Behöver du ladda mobilen på väg till gymmet så behövs en Powerbank. Den här har räddat mitt liv många gånger när man ska träna efter jobb eller skola!

Behöver ditt barn en klocka så har SafeKid flera alternativ. Den här GPS-klockan är vattentät och har både analog och digital visning av tid. En prefekt klocka att börja med.

Behövs nya köksredskap och elektronik till hemmet så har Refunder flera bra butiker med bra prylar. KitchenAid har massa köksredskap som till exempel den här köksmaskinen som gör att du kan baka både bröd och andra kakor. Gott kaffe på morgonen är ett måste, i alla fall för mig, Moccamaster är på min inköpslista för köket. Både snygga och gör otroligt kaffe! Airfryers har blivit ett måste i mångas kök. Den här Airfyrern från Philips är ett bra alternativ för alla barnfamiljer. Maten går smidigt att göra och blir alltid gott. Behövs en ny dammsugare så har Dyson många bra alternativ. Vill du bidra till kampen mot cancer så har Electrolux den här snygga rosa dammsugaren där 900 kr per såld dammsugare går oavkortat till Cancerfonden!

Hoppas du hittar något bra och nytt för träningspasset eller hemmet!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu