Över 960 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 968 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-02-23 | Mode

I samarbete med Nelly.com

Trender och plaggen du behöver i vår

Hej alla vår-älskare!

Äntligen börjar solen värma igen och snön sakta försvinna, iallafall här i Västerås. Detta betyder endast en sak att våren är påväg! Är det inte underbart? Jag tycker det är så otroligt skönt. Även om jag gillar vintern så älskar jag sommaren och våren innebär att vi är en bit påväg. Jag hoppas verkligen att det inte blir en slask-period utan att vi kan hoppa över det den här våren och sikta direkt på varma kvällar på uteserveringar. Men jag är ingen som kan förutspå vädret, utan mode är mer min grej. Så därför ska jag dela med mig av vårens trender och plagget ni verkligen kommer vilja ha på er i vår.

Plagg i vitt och med detaljer

Att klä sig i vitt kommer alltid vara fräscht men speciellt i vår vilket vi märker på blusarna och klänningarna som även har mycket detaljer som volanger eller olika tygmönster. Klick hem blusen genom att klicka här!

Djurtryck

Leopard- och ormtrycket ökar i vår och det märker vi både på kläder, skor och mobilskal. Klicka hem kjolen genom att klicka här!

Den rutiga blazern

Vi har alla sett det rutiga mönstret och de länge kavajerna eller klänningarna men är de inte supersnygga? Jo, därför är det detta plagget du måste ha i vår. Klicka hem blazern genom att klicka här!

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs <3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu