Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med apotekhjartat.se <3

Vardagslyx för ditt hår!

Hur mår ditt hår efter en sommar i solen?

Mitt hår har blekts och vuxit sig något längre under sommaren. Jag har varvat nersläppt hår med uppsatt i toffs eller knut vilket är så skönt varma dagar. Nu är jag tillbaka till vardagen och rutinerna vilket känns väldigt skönt. En ny rutin som jag kommer ha under hösten är att göra allt med hemmaspa för mitt hår.

I dagens inlägg får ni tips på produkter som jag precis inskaffat mig. Dessa doftar fantastisk gott och finns att köpa på bland annat apotek hjärtat där ni får återbäring på hela köpet via Refunder<3

Produkterna tar dig till en ny nivå, för en spa-känsla hemma.

Ida Warg skönhetsprodukter

Produkterna kommer från märket Ida Warg, och jag har testat flera produkter från detta märke tidigare och aldrig varit besviken. Alla produkter är 100% veganska, cruelty-free och tillverkade i Skandinavien.

Det finns ett par olika schampon beroende på vilken hårtyp du har, vill du ha ett schampo för att håret känns torrt och skadat? så hittar du det HÄR. Vill du ha ett schampo passande för tunt hår så hittar du det HÄR. Är du en sådan som tvättar håret väldigt ofta? Då kanske du söker ett väldigt milt och skonsamt schampo, vilket du hittar HÄR.

Moisture Conditioner är ett rikligt fuktgivande balsam. Berikat med välgörande kokosolja och lämnar håret mjukt och återfuktat, med en förbättrad lyster. Det hittar du HÄR.

Intensive Moisture Mask är en hårinpackning om håret känns för frissigt, sprött och torrt. Jag använder denna ca 1-2 gånger per vecka och du hittar den HÄR. Moisture Serum hittar du HÄR, det är ett fuktgivande hårserum för torrt, skadat och glanslöst hår. Berikat med välgörande kokosolja och är en så kallad leave in-produkt som inte ska sköljas ur. Doften är MAGISK!

Hoppas du fick inspiration till att köpa hem lite nya produkter för håret och vårda det väl! Själv ska jag unna mig hemmaspa med härliga produkter ett par dagar i veckan. Sätt på bra musik, nynna med och ha inpackning i håret. Så härligt om du frågar mig!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu