Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2022-09-08 | Tipsar, Mode, Skönhet

Yves Rocher – Produkter för din hy.

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, här är det bara bra, tiden bara flyger fram och snart har vi vår lilla bebis på utsidan. Men än ett par veckor kvar. Tror jag i alla fall. 🙂

I dagens inlägg vill jag visa er vad jag har fått hem ifrån Yves Rocher. Dem har en höjd cashback på hela 9% just nu. Med Refunder Pay får du till och med 10%, vilket är väldigt bra.

Dem har även en deal just nu, det du lägger i kundkorgen först blir utan kostnad. Det är en väldigt schysst deal, tycker jag. Oavsett kostnad så får du den helt gratis. Dock kan du inte välja ett set med flertalet produkter. Så välj smart!

Den första produkten jag vill visa er är ett antioxiderande serum. Detta serum får din hud att kännas ren, den slätar ut och förfinar även hudytan. Den ger ett lyster och gör att du känner dig ren.

Man får inte glömma fötterna, bara för att dem sitter så långt ner. Skämt o sido. Oftast glömmer man fötterna och dem använder man ju varenda dag och trampar dessutom med i väder och vind. Så dem om något förtjänar väl sig en avslappnande produkt som vårdar om.

Här är en fotkräm som lenar och vårdar dina fötter. Ger dem liv på nytt och mjukar upp förhårdnad hud. Det kan dem vara värda, eller hur?

Den tredje produkten jag valde är inte så dum den heller. Det är nämligen en dag och nattkräm som återfuktar och är mattgörande. Den här kan du använda om du har fet till kombinerad hud.

En annan produkt jag vill tipsa er om är en 3-1 ansiktspeeling som är djuprengörande, exfolierande och minskar antalet pormaskar. Denna produkt lämnar huden slät, len och fin.

Gå in på sidan och inspireras. Detta var som vanligt bara en liten liten del av vad som finns på deras hemsida. Som vanligt så är alla mina bilder klickbara, klickar du på en bild så kommer du direkt till produkten på hemsidan.

Ta hand om er och eran hud, kropp och knopp. Vi hörs snart igen!

Kram E

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu