Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired by Refunder

Brinner du för att producera kreativt och inspirerande innehåll? Är du redo att ta ditt skapande till en ny nivå? Nu öppnar vi på Refunder upp portarna att ansöka till Sveriges Roligaste Extrajobb. Vi söker åtta influencers till vår nya kanal ”Inspired by Refunder” inom kategorierna Resa, Mode, Skönhet samt Träning/Hälsa. Sista ansökningsdagen är den 20 april 2018. Så ansök nu - detta kan bli din livs chans!

Hur funkar det?

Fyll i din ansökan senast den 20 april 2018. Juryn kommer meddela de 200 bästa bidragen/ansökningarna under vecka 17 och som vi också kommer belöna med en Goodiebag värd flera tusen kronor. För att öka dina chanser att bli en av de 200 bästa bidragen önskar vi att du gör ett inspirerande inlägg på din blogg, Instagram, YouTube eller FaceBook som förklarar det smarta med att handla på nätet via Refunder. Du kan ge exempel på något köp du eller någon kompis gjort via Refunder från någon av alla hundratals anslutna butiker. Så fort du är klar mailar du oss länken till ditt inlägg på "roligaste@refunder.se".

200 lyckliga får en Goodiebag värde över 2000 kr!

De 200 bästa bidragen blir belönade med en digital Goodiebag (värde över 2000 kr) med produkter och erbjudanden från bland annat iDeal of Sweden, Urban Gloss, NA-KD, InkClub, Mass, mySafety, I Form, Swiss Clinic, eleven, Birka Cruises, Clean Eating och Dubbel Cashback från Refunder. Maila länken på ditt inlägg om varför du tycker det är självklart att använda Refunder om man ska handla på nätet och ge gärna något exempel på butiker som du skulle shoppa från. Fyll i ansökningsformuläret nu direkt och när du gjort ditt inlägg om Refunder, maila en länk till roligaste@refunder.se - så kopplar vi ihop ditt inlägg med din ansökan.

50 personer får träffa Juryn i Stockholm!

Den 28 april 2018 kommer vi även hålla en audition i centrala Stockholm där de 50 bästa inläggen kommer få träffa Juryn bestående av Petra Tungården, Lucas Simonsson, Johan - Matgeek och Gertrude Tornvall. På denna audition får du chansen att berätta varför just du ska ha extrajobbet som influencer på Refunder. Men det finns bara 50 platser så se till att göra ett riktigt bra inlägg!

Få personlig coachning av Juryn!

De åtta vinnarna som får extrajobbet kommer bland annat få lära sig hur man bygger sitt egna varumärke som influencer, vad man skall tänka på när man driver eget bolag och få träffa och coachas av juryn över en bit mat. Denna coachning-träff med juryn äger rum den 12 maj 2018 i centrala Stockholm. Därefter kommer du mot ersättning få göra upp till fyra inlägg per månad åt Refunder på kanalen "Inspired by Refunder". Därmed har du möjlighet att inspirera hundratusentals shoppingsugna konsumenter och bli Sveriges nästa stora stjärna!

Ta chansen nu!

Den 4 maj meddelar vi på denna sida samt på vår Facebook- och Instagramsida vilka de åtta lyckliga vinnarna är! Så håll utkik och stort lycka till önskar Juryn och vi på Refunder!

Goodiebag partners:
Refunder.jpg
Mass.jpg
Birka.jpg
Eleven.jpg
nakd.jpg
Iform.jpg
Inkclub.jpg
Mysafety.jpg
Swiss.jpg
Urbangloss.jpg
CleanEating.png
ideal_logo.jpg

Vi sitter i juryn

Juryn består av några av Sveriges mest kända influencers:

BLOGGARE & INSTAGRAMMARE

PETRA TUNGÅRDEN

Petra är känd från TV och Metro mode. Hon bloggar om inredning, mode, skönhet, hälsa och träning samt livsstil.

INSTAGRAMMARE & FACEBOOKARE

LUCAS SIMONSSON

Lucas är den största humoristen på Instagram och Facebook med över 1,000,000 följare. Tillsammans med Jonas Fagerström och Carl Deman har han även startat JLC, som bara på ett år fått 300,000 prenumeranter.

BLOGGARE & INSTAGRAMMARE

GERTRUDE TORNVALL

Gertrude studerar reklam & PR på Stockholm Business School och är influencer inom mode, livsstil och resor.

YOUTUBER

JOHAN - MATGEEK

Johan - Matgeek är PR-killen som blev Sveriges största mat influencer på YouTube.