Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Köpvillkor värdecheck

Allmänt
Följande villkor gäller Refunder Scandinavia AB och försäljning av värdecheckar.


Priser
Pris anges i svenska kronor, SEK, och inkluderar moms.


Betalning
Vi samarbetar med Klarna som erbjuder betalning till kunder med bostadsadress i Sverige och svenskt personnummer (krav för faktura).

Fakturabetalning innebär en tillkommande avgift på 19 SEK. Fakturan ska vara betald inom 14 dagar från fakturadatum. Vid utebliven betalning tillkommer en påminnelseavgift från Klarna. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. För frågor kring din faktura från Klarna hänvisar vi till Klarna kundservice. Där hittar du uppgifter såsom telefonnummer och öppettider. Klarnas villkor hittar du här.

 

Villkor för värdecheck
Värdet på presentkort och bonuscheckar kan inte lösas in mot pengar. Köp av presentkort kan returneras inom 14 dagar så länge de inte är utnyttjade. Maximalt belopp är 10.000 kr per värdecheck.

Om du returnerar en vara/varor betalda med en värdecheck, kommer återbetalning i första hand ske till den befintliga värdechecken. 


Leverans av värdecheck
Värdechecken levereras via e-post och SMS (om du angivit ett mobilnummer) direkt efter godkänd betalning.


Personuppgifter
De personuppgifter du lämnar till Refunder hanteras med största respekt, och vi använder dina uppgifter till att göra din upplevelse på Refunder så bra som möjligt. Till exempel:

• För att via SMS och e-post kunna leverera din värdecheck

• För att kunna beräkna den cashback du har rätt till

• För att kunna skicka nyhetsbrev med våra bästa kampanjer

 

Bolagsinformation
Refunder Scandinavia AB

Org.nr: 556885-1884

E-post: support@refunder.se