Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Om Refunder

Refunder.se är din startsida för all nätshopping. Genom att utgå från Refunder.se eller vår App när du ska handla på nätet får du pengar tillbaka när du du genomför ett köp hos någon av de tusentals välkända butiker vi samarbetar med.

Det enda du behöver göra för att få återbäring (s.k. cashback) är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting och du får pengar tillbaka på alla dina köp även om butiken har REA eller andra erbjudanden.

Du samlar din cashback hos oss och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du enkelt och säkert föra över pengarna direkt till ditt bankkonto via BankID.

Kontakta oss gärna på support@refunder.se om du har några frågor! Vi har även en film som förklarar hur vi fungerar. Här kan du se den.

Refunder firar 700.000 medlemmar!

Refunder äger och driver också produkttestsajterna: Refunder Bäst i test, Bäst i test Guiden i Sverige, Bedst i test Guiden i Danmark, Best i test Guiden i Norge, Testien paras i Finland och Guia del mejor i Spanien.

Refunder AB
Tegnérgatan 8
Stockholm
Sverige
556885-1884
Bli Partner med Refunder

Med Refunder kan vi erbjuda dig som e-handlare en bevisat effektiv försäljningskanal med hög konverteringsgrad och ordervärden långt över genomsnittet. Anmäl dig nu!

Anslut din butik till Refunder