Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1000 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Om Refunder

Refunder.se är din startsida för all nätshopping. Genom att utgå från Refunder.se när du ska handla på nätet får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker vi samarbetar med.


Det enda du behöver göra för att få återbäring är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp.

Du samlar din återbäring hos oss och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du föra över pengarna direkt till ditt bankkonto.

Kontakta oss gärna på support@refunder.se om du har några frågor!

Refunder AB

Tegnérgatan 8
Stockholm
Sverige
Org. nr. 556885-1884

Vanliga frågor

De vanligaste frågorna

Hur fungerar Refunder?

REFUNDER ser till att du får återbäring i form av riktiga pengar på allt du handlar hos alla de hundratals anslutna nätbutikerna. Är du medlem och inloggad på REFUNDER.se får du återbäring på alla köp du genomför hos våra butiker. Är du inte registrerad användare på REFUNDER.se ännu skapar du enkelt ett nytt konto här ovan. Du handlar i butiken som vanligt och alla dina köp registreras hos REFUNDER.se som ser till att du får återbäringen.
OBS du får ingen återbäring på köp där du använder en rabattkod förutsatt att den inte kommer från oss, du får inte heller återbäring på den del av köpsumman som betalas med presentkort eller tillgodopengar. Återbäring ges enbart på köp som görs i butikernas onlineshoppar, detta gäller även vid ev byten/returer.

Bli medlem nu
Hur kan Refunder ge tillbaka pengar?

Refunder.se får en provision av butiken för att vi rekommenderar dig som kund dit. En del av denna provision kommer alltså också dig till del, i form av kontant återbäring.

Bli medlem nu
Kostar det något att vara medlem?

Refunder.se är gratis. Vi tar inte ut någon anmälnings- eller medlemsavgift så se till att bli medlem på en gång om du inte redan är det.

Bli medlem nu