Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Om Refunder

Refunder.se är din startsida för all nätshopping. Genom att utgå från Refunder.se eller vår App när du ska handla på nätet får du pengar tillbaka varje gång du genomför ett köp hos någon av de tusentals välkända butiker vi samarbetar med.


Det enda du behöver göra för att få återbäring (s.k. cashback) är att bli medlem och shoppa. Det kostar ingenting att vara medlem och du får pengar tillbaka på alla dina köp även om butiken har REA eller extra-erbjudanden.

Du samlar din cashback hos oss och kan när som helst gå in på ditt medlemskonto och se hur mycket pengar du har. Så snart du har mer än 100 kronor kan du enkelt och säkert föra över pengarna direkt till ditt bankkonto via BankID.

Kontakta oss gärna på support@refunder.se om du har några frågor!

Här kan du se filmen om hur Refunder funkar


Refunder äger och driver också produkttestsajterna: Refunder Bäst i test, Bäst i test Guiden i Sverige, Bedst i test Guiden i Danmark, Best i test Guiden i Norge, Testien paras i Finland och Guia del mejor i Spanien.

Refunder AB

Tegnérgatan 8
Stockholm
Sverige
Org. nr. 556885-1884

Bli Partner med Refunder

Med Refunder kan vi erbjuda dig som e-handlare en bevisat effektiv försäljningskanal med hög konverteringsgrad och ordervärden långt över genomsnittet. Anmäl dig nu!

Vanliga frågor

De vanligaste frågorna