Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Kunskapstavlan

Få 5% cashback på ditt köp hos Kunskapstavlan

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Kunskapstavlan är ett unikt designföretag som strävar efter att skapa förändring genom sina produkter. Med en stark övertygelse om att kunskap bör vara tillgänglig och integrerad i vardagen, skapar Kunskapstavlan en samling av tavlor och posters som inte bara är estetiskt tilltalande utan också informativa och inspirerande. Varje produkt från Kunskapstavlan bär på en önskan om positiv förändring, oavsett om det gäller små dagliga förbättringar eller större samhällsförändringar. Kunskapstavlan engagerar sig i att producera miljövänligt och hållbart, vilket framgår av deras noggranna val av material och producenter. Alla tavlor från Kunskapstavlan är tryckta på miljövänligt matt premiumpapper, som är både åldersbeständigt och certifierat med EU Ecolabel och FSC.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Kunskapstavlan erbjuder alltid:

  • Brett utbud av unika tavlor och posters
  • Fri frakt från 499 kr
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 38 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Kunskapstavlan kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.