Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Vill du spara pengar på ditt köp på ellos.se, då har du kommit helt rätt! Med Refunder får du pengar tillbaka på ditt köp utan att leta rabattkoder - Ellos har ett stort utbud av allt från det senaste modet till heminredning och hemelektronik. Du handlar alltid tryggt och skäkert och kan välja bland ett brett utbud till prisvärda produkter! En helhet som är svår att hitta någon annanstans. På ellos.se finns det över 400 märken och du hittar allt från de kända märkena som G-star, Diesel, Henri Lloyd till Adidas, Esprit och Jack & Jones även elektronik till hemmet från bland annat Appel, OBH Nordica, Philips och Sony.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Trygg E-handel Certifierad för Trygg E-handel

4% 5% återbäring på ditt köp hos Ellos

Ellos erbjuder alltid:

  • Allt från mode, heminredning och elektronik

Särskilda villkor

Ingen återbäring ges om du använder dina personliga rabattkoder/erbjudanden som kommer hem i brevlådan/e-post. Återbäringen beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Återbäringen beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15-55 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Ellos kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Create your festive style!

Create your festive style!

Tillfällig kampanj

Enjoy the festive season – Glittrigt, glamouröst, minimalistiskt, stilrent, vad satsar du på? Klicka dig fram mellan kategorierna och hitta stilen som passar dig. Tillsammans med artisterna Jennifer Brown och Molly Hammar skapar Ellos rätt stämning för årets vinterfester. Som en del av kampanjen "Made by women", ett koncept som framhäver kvinnor, tillför vi en känsla av fest och women’s power. Inga krav eller måsten – i år handlar jul och nyår om att slappna av och njuta av festligheterna!