Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Refunder söker ny CFO


Vår CFO Maria lämnar oss tyvärr för ett, i vårt tycke, mycket tråkigare bolag. (Her loss…  Och vår förstås. Vi älskar ju Maria!). Därför tvingas vi nu söka efter en annan duktig och klartänkt CFO som kan kliva in och ta över efter henne.

Du kommer vara ansvarig för allt som har med våra finanser att göra, dvs budgetarbete, uppföljningar och kontakter med banker och revisorer. Det krävs med andra ord att du har några års erfarenhet och att det är ordning och reda på torpet. Du kommer rapportera till styrelsen och vara spindeln i nätet gentemot våra delägare Bonnier, eEquity och TopCashback - bra figurer allihop.

Skulle vi få önska oss en egenskap lite extra så är det analytisk. Du ska helst skutta upp ur sängen måndag morgon, proppfull av energi bara av tanken på att få dyka in våra analysverktyg för att se hur det har gått i helgen och hur vi kan förbättra KPIerna. Hitta mönster i flödena liksom. Lite som killen i Matrix som sitter och tittar på en skärm med gröna tecken och ser hundar och människor och bilar och barnvagnar (fast han var ju en rätt elak back-stabber visade det sig, det får inte du vara).    

Trots att vi är en av Sveriges största publishers är vi en tight organisation bestående av 12 pers i Sverige och två i Polen. Vi tar oss an motgångar med stor beslutsamhet och firar framgångar så fort vi får chansen. Vi har kontor mitt i centrala Stockholm och i Warszawa (och faktisk ett pyttekontor i Åre också).

Du kommer få jobba med världens i särklass bästa kollegor - smarta, roliga, proffsiga och trevliga. Plus en VD som åker el-skateboard till jobbet och en marknadschef som aldrig kan sluta prata. Vi erbjuder naturligtvis konkurrenskraftig lön men framför allt en möjlighet att joina oss på en superspännande resa de närmsta åren. Det du!

Vill du veta mer? Maila mig på fredrik.ohlsson@refunder.se.

Hörs!