Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Digital marknadsförare & content creator – Bäst i test Guiden

Digital marknadsförare & content creator – Bäst i test Guiden
Bäst i test Guiden (https://www.bast-i-test.se) är en konsumentsajt innehållande oberoende tester. Sajten finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland och ägs till 100% av Refunder.

Letar du efter ett jobb där du kan få en plats på den digitala arenan? Vill du vara en del av ett team som arbetar för att implementera den bästa SEO-strategin? Då har vi en spännande möjlighet för dig på Bäst i test Guiden!

Om rollen
 Som vår nya medarbetare kommer du arbeta tillsammans med vårt dynamiska team för att dagligen hantera SEO med hjälp av primärt verktygen Search Console och Semrush. Du kommer också att få arbeta med optimering av våra digitala kanaler, skriva och uppdatera innehåll och hjälpa till att skapa våra redaktionella och kommersiella nyhetsbrev.

Kunskapskrav
Du behöver inte vara en SEO-expert från början, men du behöver ha inställningen att du snabbt vill lära dig att bli en.

Vi söker någon med grundläggande kunskaper inom HTML, SEO, SEM och content writing. Vi tror att du är relativt nyutbildad systemvetare, digital marknadsförare eller har motsvarande utbildning och kunskapsnivåer. Om du dessutom behärskar norska, danska eller finska är det meriterande då vi även arbetar på dessa marknader.

Egenskaper
Det viktigaste är att du är en riktig ”doer” och att du är villig att jobba i en snabbt föränderlig digital miljö där sökmotorerna bestämmer förutsättningarna för vår framgång. Du är:

  • Kreativ
  • Analytisk 
  • Nyfiken
  • Driven
  • Idérik
  • Noggrann
  • Glad & positiv


Du kommer att rapportera till VD för Bäst i test Guiden och arbeta i en spännande och utmanande roll på heltid stationerad i centrala Stockholm. Så skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team på Bäst i test Guiden.

Skicka ditt CV samt ett personligt brev till: testinfo@bast-i-test.se

Vi kommer att gå igenom alla ansökningarna löpande och meddela dig om du gått vidare i processen för att komma till en intervju. Går du vidare i intervjun kommer vi be dig göra ett arbetsprov. Målbilden är att du ska kunna komma igång med din anställning så snart som möjligt.

Har du några frågor är det bara att skicka ett mail till Christopher på mejladressen ovan.

OBS! Vi är inte intresserade av konsulter eller frilansare utan vi tar enbart emot ansökningar för heltidsanställning.