Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Best Western är en hotellkedja som har allt för dig som söker ett billigt boende med hög kvalité och underbar service. Det finns möjlighet att boka Best Western i princip hela Sverige. 82 hotell på 57 orter med täckning i alla större städer! Inom kedjan finns bara privatägda hotell som alla har sin säregna karaktär och historia vilket leder till ett omväxlande boende. OBS Ingen återbäring betalas ut till avtalskunder som använder en avtalskod! Återbäring för hotell sker efter att bokningen är betald och nyttjad.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Best Western

Få 6% cashback på ditt köp hos Best Western

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Inte inloggad?

Logga in eller Skapa konto

Best Western erbjuder alltid:

  • 82 hotell på 57 orter med täckning i alla större städer

Särskilda villkor

Ingen cashback betalas ut till köp med Rabattkoder, Avtalspriser, Bonus Cheque-bokningar, Frinattsbokningar eller Presentkortsbokningar. Utbetalning av cashback för hotell sker efter att bokningen är betald och nyttjad.

Klar för utbetalning

Mellan 1-90 dagar efter betald och nyttjad bokning

När du har slutfört ditt köp hos Best Western kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Resor