Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Bjornberry

Få 3% cashback på ditt köp hos Bjornberry

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Bjornberry är ett svenskt företag och varumärke som erbjuder en av Sveriges största sortiment av mobilskal och fodral. Det primära fokuset för Bjornberry är att tillföra med ett unikt och varierat produktsortiment för fler än 200 olika telefontyper. Det stora utbudet som till största del består av mobilskal, erbjuder även skärmskydd och andra mobilaccessoarer. Bjornberry ger även möjligheten att skapa ett unikt skal och fodral som passar dina preferenser, önskemål och personlighet.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Bjornberry erbjuder alltid:

  • Enormt sortiment av mobilskal och andra telefontillbehör
  • Möjligheten att skapa personliga mobilskal
  • Snabb leverans & fri frakt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 53 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Bjornberry kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.