Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Booking.com garanterar de bästa priserna för alla slags boenden, från små familjeägda pensionat till företagslägenheter och 5-stjärniga hotell. Booking.com garanterar de bästa priserna oavsett om du bor i en stad, på kusten eller på landet. Booking.com webbplats och mobilappar finns tillgängliga på över 40 språk, erbjuder 28.886.250 registrerade bokningsalternativ, och täcker 154.023 resmål i 228 länder och territorier över hela världen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Booking.com

2% 3.5% cashback på ditt köp hos Booking.com

219 recensioner

Booking.com erbjuder alltid:

  • Över 28.886.250 registrerade bokningsalternativ i 228 länder
  • De bästa priserna för alla slags boenden
  • Från små familjeägda pensionat till lyxsviter

Särskilda villkor

Utbetalning av cashback för hotell sker efter att bokningen är betald och nyttjad. Ingen cashback betalas ut till köp med rabattkoder. Cashback ges ej för köp som genomförs i butikens app. Cashback ges enbart vid bokning av boende. Cashback ges ej för köp som skapas av butiken, då det räknas som nya köp. Observera att cashback ej ges för skatt och övriga avgifter samt att ordersumman som registreras kan skilja sig från den som står på bokningsbekräftelsen.

Klar för utbetalning

Mellan 1-365 dagar efter betald och nyttjad bokning

När du har slutfört ditt köp hos Booking.com kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

FAQ

  • Enligt 219 kvalificerade recensioner är Booking.com som helhet mycket bra
  • Via Refunder får man 3.5% riktiga pengar tillbaka på sitt köp hos Booking.com.

Fler butiker inom Resor