Bose

Få 2.5% återbäring på ditt köp hos Bose

Gå till Bose

Aktuella erbjudanden från Bose

  You’re in control!

  Hos Bose hittar du QuietComfort 35 wireless headphones II, hörlurar som är konstruerade med noise cancellation av världsklass och direkt tillgång till Amazon Alexa och Google Assistant för enkel rösts...

  Läs mer

Bose är ledande tillverkare av högkvalitativa och banbrytande produkter för ljud för användning hemma, på jobbet eller på språng. Hos Bose hittar man ett stort sortiment av olika hörlurar och högtalare.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

 • PayPal

Få 2.5% återbäring på ditt köp hos Bose

Gå till Bose

Bose erbjuder alltid:

 • Stort sortiment av olika hörlurar och högtalare
 • Fri frakt över 999 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-105 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Bose kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

 • You’re in control!

  Tillfällig kampanj

  Hos Bose hittar du QuietComfort 35 wireless headphones II, hörlurar som är konstruerade med noise cancellation av världsklass och direkt tillgång till Amazon Alexa och Google Assistant för enkel röststyrning på språng. Din musik. Din röst. Du har kontroll.

Fler butiker inom Elektronik