Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Bravofly är en av dem viktigaste aktörerna inom online travel-industrin i Europa och marknadsledande inom försäljning av lågprisflyg. Sajten är den enda i Europa som tillåter besökarna att söka, jämföra och boka flyg från alla lågprisflygbolag såväl som alla de traditionella flygbolagen. Priset som står på webbsidan är slutpriset med alla resekostnader och rabatter inkluderade. Du kan handla dina biljetter direkt på Bravofly.se utan att slussas vidare till flygbolagens hemsidor.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

PayPal
Bravofly

Få 56 kr cashback på ditt köp hos Bravofly

Bravofly erbjuder alltid:

  • Flyg från lågprisflygbolag såväl som traditionella flygbolag

Särskilda villkor

Utbetalning av cashback för resebokningar sker efter att resan är betald och nyttjad. Det är inte tillåtet att dela upp en bokning i flera delar för att på så sätt få mer cashback.

Klar för utbetalning

Mellan 1-27 dagar efter betald och nyttjad bokning

När du har slutfört ditt köp hos Bravofly kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Resor