Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Bravofly

Få upp till 3% cashback på ditt köp hos Bravofly

Cashback ges ej för köp som genomförs i Bravoflys egna app.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Bravofly är en av dem viktigaste aktörerna inom online travel-industrin i Europa och marknadsledande inom försäljning av lågprisflyg. Sajten är den enda i Europa som tillåter besökarna att söka, jämföra och boka flyg från alla lågprisflygbolag såväl som alla de traditionella flygbolagen. Priset som står på webbsidan är slutpriset med alla resekostnader och rabatter inkluderade. Du kan handla dina biljetter direkt på Bravofly.se utan att slussas vidare till flygbolagens hemsidor.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Bravofly erbjuder alltid:

  • Flyg från lågprisflygbolag såväl som traditionella flygbolag

Särskilda villkor

Cashback ges ej för bokning av hyrbil. Cashback ges ej för köp som genomförs i Bravoflys egna app. Det är inte tillåtet att dela upp en bokning i flera delar för att på så sätt få mer cashback. Utbetalning av cashback för resebokningar sker efter att resan är betald och nyttjad.

Klar för utbetalning

Mellan 1-27 dagar efter betald och nyttjad bokning

När du har slutfört ditt köp hos Bravofly kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.