Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Charma Stockholm

Få 5% cashback på ditt köp hos Charma Stockholm

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 6% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Charma Stockholm

Är du ute efter löshår av allra högsta kvalitet har det svenska företaget Charma Stockholm det du behöver. Företaget erbjuder hårförlängningsprodukter och tillbehör till nöjda kunder i hela Europa. Det äkta löshåret kommer uteslutande från Indien som lämpar sig mycket väl att användas som hårförlängare för ett europeiskt klientel.

Hårförlängningsprodukter av mycket hög kvalitet

Företaget erbjuder uteslutande högkvalitativa hårförlängningsprodukter där kvalitet är den starkast lysande gemensamma nämnaren. Det svenska företaget Charma Stockholm har redan från början haft en tydlig inriktning på vår jord. Det miljömässiga arbete som denna organisation utför har genomsyrat verksamheten redan från starten. Företaget har ett brett utbud av löshår i alla möjliga former och färger, allt för att passa varje enskild individs önskemål. Bland utbudet finner du bland annat löshår, hårträns och peruker i genomgående mycket hög kvalitet. Till stylister i Stockholm levereras det produkter samma dag! Men även till övriga befolkningen arbetas det hårt för att ha snabbast möjliga leveranser.

Med smarta systemet clip-on byter du enkelt stil

Att köpa löshår av hög kvalitet betalar sig många gånger om. Äkta kvalitetshår både håller längre och är estetiskt snyggare än produkter av sämre kvalitet. En riktigt cool kategori som erbjuds av detta Stockholmsföretag är äkta löshår som du fäster enkelt med clip-on. Du kan välja olika längd, färg och stil på löshåret, som är mycket enkelt att ta på och av på egen hand med hjälp av det smarta systemet. Ett lätt och prisvärt alternativ för att ge dig möjlighet att variera längden och stilen på ditt hår i obegränsade mängder. Detta svenska företag har verkligen satt sig på kartan som en leverantör av löshår att räkna med.

Charma Stockholm är ett kvalitetsföretag

Oavsett vilka produkter du väljer från det breda utbudet från Charma Stockholm så kan du vara säker på en sak, de kommer komma i allra högsta kvalitet. Det finns en stor mängd produkter från företaget, som främst har riktat in sig på produkter med äkta hår i mycket hög standard. Det finns till exempel peruker som görs efter beställning. Det är inte bara det som erbjuds, det finns även en stor mängd peruker i syntetiskt löshår som passar till många tillfällen. Alla produkter är noga utvalda för både stil och kvalitet trots att de inte är skapade i naturligt löshår.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Charma Stockholm

Är du ute efter löshår av högsta kvalitet är detta företag från vår huvudstad det enda stoppet du kommer behöva göra. Är du medlem hos Refunder får du extra pengar tillbaka på alla köp på 1087 kända och trygga butiker på nätet. Som medlem hos oss får du återbäring vid rea precis som att du får cashback även med rabattkod.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Charma Stockholm erbjuder alltid:

  • Högkvalitativa hårförlängningsprodukter
  • Fri frakt över 1000 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-70 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Charma Stockholm kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.