Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Coldspring

Få 20% cashback på ditt köp hos Coldspring

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Coldspring, grundat i mars 2023 av två vänner förenade av en passion för kallbad och förbättrad välbefinnande, erbjuder en innovativ lösning för kallbadentusiaster. Inspirerade av fördelarna som lyfts fram av profiler som Wim Hof, skapade de Coldspring med målet att göra kallbad mer tillgängligt. Kallbad har blivit allt populärare, men utmaningen ligger ofta i att integrera dem i den dagliga rutinen. Antingen måste man vänta på vintern för att doppa sig i en kall sjö, eller så måste man investera i en stor och dyr badtunna. Coldspring erbjuder en bärbar tunna som är enkel att använda, lätt att installera och till ett överkomligt pris, vilket gör kallbad till en praktisk och tillgänglig del av vardagen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Coldspring erbjuder alltid:

  • En innovativ kallbadslösning
  • Ett års garanti
  • 30 dagars ångerrätt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 23 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Coldspring kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.