Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Cuboss

Få 5% cashback på ditt köp hos Cuboss

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Cuboss är Sveriges ledande kubshop och centrum för Speedcubing, en sport som innebär att lösa Rubik's kub på tid. Sortimentet erbjuder ett imponerande urval av över 600 olika Rubik's kub-pussel och knep & knåp för alla åldrar. Med snabba leveranser, expertis från personalen som själva tävlar i Rubik's kub, prisgaranti och 1 års garanti på produkterna - strävar Cuboss efter att vara den ultimata destinationen för kubentusiaster och speedcubing-entusiaster. Med högsta kvalitet och ett dedikerat community, erbjuder Cuboss allt som behövs för kublösning och knep och knåp-äventyr.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Cuboss erbjuder alltid:

  • Enormt sortiment av varierande kuber
  • Snabba leveranser
  • Prisgaranti och ettårsgaranti.

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 37 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Cuboss kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.