Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Dinamobler.se

Få 3,5% cashback på ditt köp hos Dinamobler.se

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Dinamobler.se är en e-handelsplattform som har etablerat sig som en framstående leverantör av kvalitetsmöbler i Sverige. Med en affärsidé som grundar sig i att erbjuda högkvalitativa möbler kombinerat med snabba leveranser och utmärkt kundsupport, har Dinamobler.se fyllt en viktig nisch på marknaden. Sortimentet präglas av möbler som inte bara möter strikta kvalitetskrav utan också erbjuder anpassningsmöjligheter för att passa individuella behov och smak, såsom val av klädsel.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Dinamobler.se erbjuder alltid:

  • Stort utbud av möbler
  • Öppet köp i 365 dagar
  • Fri frakt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 24 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Dinamobler.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.