Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Dinbokhandel.se

Få 6% cashback på ditt köp hos Dinbokhandel.se

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Dinbokhandel.se är en av Sveriges största onlinebokhandel och erbjuder ett enormt utbud av över 12 miljoner titlar, inklusive böcker, e-böcker och ljudböcker, på både svenska och engelska. Dinbokhandel.se samarbetar med ledande förlag både i Sverige och internationellt, vilket gör att de kan erbjuda de senaste titlarna och bästsäljarna till marknadens lägsta priser. Kunder har även tillgång till en streamingtjänst där de kan lyssna på eller läsa över 60,000 böcker, med olika medlemskap som erbjuder rabatter på fysiska böcker och spel, samt tillgång till online lyssnande och läsning. Dinbokhandel.se strävar efter att ge kunden en trygg och säker shoppingupplevelse, med fokus på utmärkt kundservice.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Dinbokhandel.se erbjuder alltid:

  • Marknadens största urval
  • Fri frakt över 199 kr
  • 30 dagars returrätt

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 35 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Dinbokhandel.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.