Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Eaubottle

Få 10% cashback på ditt köp hos Eaubottle

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Eaubottle är ett företag som säljer premium vakuumflaskor med en minimalistisk skandinavisk design. Produkterna håller drycker varma i tolv timmar och kalla i 24 timmar samt har en kork som håller tätt för kolsyrat. Vad som särskiljer Eaubottle är deras unika projekt: varje såld flaska finansierar en del av en vattenbrunn i Afrika, vilket gör att man som kund blir en del av en meningsfull och minnesvärd välgörenhetsinsats. Man kan även välja en personlig gravyr på korken och stödja HBTQIA-verksamhet i Afrika genom att köpa Pride-flaskan. Eaubottle är ett projekt driven av två barndomsvänner som drömmer om att göra skillnad och borra fler brunnar i framtiden.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Eaubottle erbjuder alltid:

  • Hållbara och temperaturstabila flaskor
  • Välgörenhetsstöd i Afrika
  • Hållbarhetsinsatser för rena hav

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 31 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Eaubottle kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.