Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Elodie Details ambition är att göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar, och att förvandla bebislivets alla små oumbärliga bruksföremål till stilsäkra accessoarer. Marknaden för barn- och babyprodukter är av goda skäl en av de hårdast reglerade i världen. Alla inser vikten av att sätta barns säkerhet främst, och Elodie Details strävar efter att hela tiden överträffa de regelverk som finns för deras produkter, främst genom olika EU-dirketiv och specifika EN-standarder. När man köper en produkt från Elodie Details kan man känna sig trygg i att den har tillverkats, testats och godkänts i enlighet med dessa långtgående regelverk.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klarna
PayPal
Elodie Details

Få 5% cashback på ditt köp hos Elodie Details

12 recensioner

Elodie Details erbjuder alltid:

  • Bebislivets alla små oumbärliga bruksföremål till stilsäkra accessoarer

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Elodie Details kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.

Fler butiker inom Barn