Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

EQPE

Få 2% cashback på ditt köp hos EQPE

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
EQPE har en stor förståelse för levnadsförhållandet i det kalla nordiska klimatet. Med erfarenhet och kunskap av det skapar EQPE funktionella, snygga och komfortabla kläder för skidåkare och utomhusaktiviteter. Oavsett om syftet med kläderna är att vara ute som skidinstruktör eller om det är utomhusträning är ambitionen för EQPE att kunna erbjuda klädesplagg som passar just det behovet. I det breda sortimentet av utomhuskläder återfinns allt från jackor och tröjor vidare till underställ och T-shirts vidare till mössor och andra accessoarer. EQPE erbjuder alla dessa kategorier för herrar, damer och barn.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

EQPE erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av vinterkläder
  • Vinterkläder för barn, kvinnor och män
  • Fri frakt över 499 kr
  • Hemleverans och fria byten

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 34 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos EQPE kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.