Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Furry Family

Få 5% cashback på ditt köp hos Furry Family

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 7% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Furry Family är dedikerat till att ge hundar det allra bästa. Att tillgodose hundar och hundägare med produkter som är näringsriktiga och etiskt producerade med den minsta klimatpåverkan på vår jord och natur. Att i takt med att vi människor bryr oss mer om vad vi äter, är det naturligt att bli mer medveten om vilken kost som ens bästa vän får. Inga konstiga innehållsförteckningar med tveksamma ingredienser. Med både hundmat, godis, pälsvård och tillbehör hittar man allt för sin hund hos Furry Family.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Furry Family erbjuder alltid:

  • 100% naturliga råvaror
  • Prenumeration på hälsosam hundmat

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Furry Family kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.