Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

GI-boxen

Få 100 kr cashback på ditt köp hos GI-boxen

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
GI-boxen - färdiglagad smalmat direkt till dörren! Maten är framtagen och anpassad för att underlätta för dig som vill äta enligt GI-metoden. Programmet är enkelt, praktiskt och snabbt. Du får tio goda måltider, fulla av nyttigheter och smak, som kan hjälpa dig att hålla en näringsmässigt balanserad kost och göra vardagen lite enklare. Så länge du vill prenumerera på GI-boxen får du varannan vecka 20 färdiglagade luncher och middagar som är både goda och som följer livsmedelsverkets näringsrekommendationer för en god hälsa. Och bäst av allt: GI-boxen kommer hem till dig!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

GI-boxen erbjuder alltid:

  • Färdiglagad smalmat direkt till dörren
  • Kortbetalning eller faktura

Särskilda villkor

Erbjudandet gäller för nytecknade abonnemang. Cashback ges enbart vid det tillfället som ett abonnemang tecknas. GI-boxen har sommaruppehåll för leverans i juli

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos GI-boxen kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.