Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Greatdays är en ledande leverantör av upplevelser i Sverige. Greatdays målsättning och mission är att erbjuda de allra bästa upplevelserna i den snyggaste förpackningen. Det ska vara enkelt att köpa och ge bort en upplevelsepresent, och det ska vara enkelt för mottagaren av presenten att boka och utnyttja sin upplevelse. Upplevelserna säljs som presentkort med en giltighetstid på 1 år, Greatdays erbjuder alltid fri bytesrätt till annan upplevelse i samma prisgrupp eller till dyrare prisgrupp mot tillägg. Det ska vara lätt och roligt att hitta och köpa en upplevelse.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

5% 7.5% återbäring på ditt köp hos Greatdays

Greatdays erbjuder alltid:

  • Sveriges bästa upplevelser!

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Greatdays kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

Upplevelse till födelsedagsfiraren!

Upplevelse till födelsedagsfiraren!

Tillfällig kampanj

Boka och ge bort upplevelser på Greatdays! Hitta den perfekta upplevelsepresenten till dina nära och kära. Välj bland ett stort utbud av upplevelser så som flyga luftballong, kör sportbil, gå på spa, hotellövernattningar, helikopterturer, och restaurangbesök!