Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Onlineprovning!

Onlineprovning!

Tillfällig kampanj

För alla som gillar upplevelser är virusvåren 2020 en extra utmaning. Greatdays har därför tillsammans med duktiga sommelierer tagit fram ett koncept där du kan delta i en guidning i vinet eller ölets mångfacetterade värld utan att behöva lämna hemmet för att genomföra själva provningen. Provningarna erbjuds med varierande teman som till exempel italienska viner, champagne, bubbel, ost och vin, eller olika inriktningar på öl. Ge bort en hemma-upplevelse till den du håller kär!

Greatdays är en ledande leverantör av upplevelser i Sverige. Greatdays målsättning och mission är att erbjuda de allra bästa upplevelserna i den snyggaste förpackningen. Det ska vara enkelt att köpa och ge bort en upplevelsepresent, och det ska vara enkelt för mottagaren av presenten att boka och utnyttja sin upplevelse. Upplevelserna säljs som presentkort med en giltighetstid på 1 år, Greatdays erbjuder alltid fri bytesrätt till annan upplevelse i samma prisgrupp eller till dyrare prisgrupp mot tillägg. Det ska vara lätt och roligt att hitta och köpa en upplevelse.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

5% 6% cashback på ditt köp hos Greatdays

Greatdays erbjuder alltid:

  • Sveriges bästa upplevelser!

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Greatdays kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.