Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Happydays

Få 2,8% cashback på ditt köp hos Happydays

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Happydays är ett danskt reseföretag som specialiserar sig på bilsemester för de som föredrar att utforska Europa på egen hand. Sedan starten i Fredrikshamn år 2004, har Happydays engagerat sig i att erbjuda kvalitativa hotellvistelser och hög servicenivå. Happydays ser kundens semester som en värdefull tid som ska hanteras med respekt och strävar efter att alltid leverera lite mer än förväntat. Mottot, "Omhygge", en blandning av de danska orden "omhyggelig" (noggrann) och "omhu" (vård), reflekterar strävan efter professionell och noggrann service, samtidigt som de upprätthåller en glad och social arbetsmiljö. Med en vision att skapa resor fyllda med glädje, hoppas Happydays att deras engagemang och stolthet i arbetet ska genomsyra allt de gör, och att deras namn ska symbolisera en lyckad semesterupplevelse.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Happydays erbjuder alltid:

  • Omfattade utbud av hotellvistelser och bilsemestrar
  • Massor av populära destinationer
  • Kvalitetsstämpel på varje destination

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

1-365 dagar efter betald och nyttjad bokning

När du har slutfört ditt köp hos Happydays kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.