Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Hövding

7,5% 20% cashback på ditt köp hos Hövding

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 21% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Under år 2005 uppkom idén om en airbag för cyklister och som examensarbete skapade Anna Haupt och Terese Alstin en revolutionerande cykelhjälm, i form av en airbag i en krage runt halsen. Deras innovativa design och nyskapade fick redan då en stor uppmärksamhet, vilket medförde skapandet av företaget Hövding redan året efter. Idag är Hövding klassad som det säkraste alternativ för huvudskydd för cyklister, i världen. Airbagteknologin som Hövding tillämpar har upp till åtta gånger bättre skydd än en vanlig cykelhjälm, effektiv uppblåsning på bara 0,1 sekunder vid olycka och en justerbar krage. Därtill är Hövding även ansluten till Bluetooth, vilket gör att den automatiskt meddelar utvalda kontakter om olyckan inträffar.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Hövding erbjuder alltid:

  • Världens säkraste huvudskydd för cyklister, med snygg design
  • Extremt snabb reaktionstid vid olycka
  • Fri leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Hövding kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.