Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

HowdyDance

Få 20% cashback på ditt köp hos HowdyDance

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
HowdyDance är en plattform som erbjuder hjärtliga videohälsningar från Zambia för olika tillfällen som födelsedagar och speciella händelser. Teamet består av passionerade individer omfamnar dans och gemenskap och har som mål att sprida glädje och välgång globalt genom underhållande och inspirerande videoklipp. HowdyDance samarbetar med lokala dansare och artister i Afrika för att skapa innehåll som reflekterar deras kultur och traditioner, vilket ger en möjlighet till försörjning och spridning av unika röster över världen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

HowdyDance erbjuder alltid:

  • Unika videohälsningar
  • Kulturell mångfald och gemenskap
  • Försörjningsmöjlighet

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 42 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos HowdyDance kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.