Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

JobOut

Få 15% cashback på ditt köp hos JobOut

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
JobOut skapades eftersom man saknade en långsiktig lösning för värk och muskelspänningar på arbetsplatsen. Idag är JobOut ett hälsokoncept för att förbättra hälsan och välbefinnandet på arbetsplatsen, oavsett om det är hemma eller på ett kontor. Hälsokonceptet erbjuder lättillgängliga och användarvänliga verktyg av hög kvalitet samt övningar som är framtagna av experter. Sortimentet erbjuder balansbollar, ståmattor och massor av andra ergonomiska produkter.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

JobOut erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av ergonomiska produkter och övningar
  • Fri frakt över 500 kr
  • 60 dagars öppet köp

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 53 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos JobOut kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.