Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Junkyard

Få 3% cashback på ditt köp hos Junkyard

Cashback ges endast vid köp av presentkort på Zupergift som sedan löses in till ett presentkort på Junkyard. Notera att butikens egna regler (Såsom att endast ett presentkort kan användas per köp hos Junkyard, exkluderade produkter m.m.) för presentkortsanvändande gäller.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Köp presentkort hos Zupergift som sedan går att lösa in till ett presentkort hos Junkyard.

Junkyard, som startade under 2002, erbjuder ett unikt sortiment av kläder med stilen nordisk streetwear och skatekultur. Ett kvalitetsutbud av personlighet och varumärken såsom Nike och adidas hjälper Junkyard till att hitta sin egen stil. I det stora sortimentet återfinns allt från jackor, tröjor och hoodies till jeans till sportkläder och sweatshirts vidare till skateboards och sneakers.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Junkyard erbjuder alltid:

  • Unikt utbud av kläder
  • Fri frakt vid köpet över 599 kr
  • Kläder för både henne och honom

Särskilda villkor

Cashback ges endast vid köp av presentkort som löses in hos Zupergift till ett Junkyard-presentkort. Ej inlösta presentkort kan returneras inom 14 dagar genom att kontakta Refunder. Eventuella returer efter inlöst presentkort hanteras direkt av butiken. Värdekoden hos Zupergift har en giltighetstid på tolv månader från inköpsdatum.

Klar för utbetalning

14 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Junkyard kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.