Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Kartbutiken

Få 5% cashback på ditt köp hos Kartbutiken

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Sugen på att utforska Sverige, Europa eller kanske hela världen? Kanske är det en storstadsupplevelse som man är ute efter eller avkopplade natur med badplatser? Kartbutiken har ett enormt utbud av moderna kartor och guider som hjälper en att utforska platser som man vill uppleva, vare sig det är sevärdigheter, campingplatser eller sjöar. Ett brett sortiment med över 10 000 produkter så som kartor, reseguider och andra prylar hittar man hos Kartbutiken. Kartbutiken är en fysisk och digital portal som samlar hela världen i en butik. Utöver detta återfinns även i sortimentet kartor för inredningssyfte, moderna jordglober, pussel med mera.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Kartbutiken erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av moderna och tåliga kartor
  • Kartor att använda som inredning för alla hem
  • Möjligheten att skapa personliga kartposters

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 42 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Kartbutiken kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.