Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Klingel.se

3,5% 7% cashback på ditt köp hos Klingel.se

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 8% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Denna butik är inte tillgänglig via Refunder längre

Klicka här för att se alla aktiva butiker

Klingel.se

Modesidan Klingel.se har gjort sig kända för att alltid ha ett modernt utbud med känsla för nuvarande trender. Sidan har utöver ett stort utbud av kläder för både dam och herr också en hel del produkter för hus och hem.

Ett bra stopp för den modeintresserade

Är du modeintresserad är Klingel.se ett riktigt bra stopp för dig. Modemagasinet som blivit en respekterad röst inom mode på nätet har gjort sig ett namn genom alltid erbjuda fräscha och moderna kollektioner med ett stort sortiment för alla tillfällen. Sidan har ett ständigt varierande utbud och det kan vara väl värt att göra extra visiter för att alltid hålla sig ajour med just dagens erbjudanden och sortiment. Utöver mode finns det även ett stort utbud av produkter för hus och hem, dock med fokusering i första hand på textilier, med ett stort utbud av välkända märken som tillverkar produkter i allra högsta klass.

Att vara vaken eller att sova

Hos Klingel.se hittar du ett stort urval av sköna bastoppar i alla färger att utöka din garderob med. Dessa snygga toppar av hög kvalitet till rimliga priser är klara favoriter i sortimentet hos nätbutiken, som varvar klassiska basplagg med mer extravaganta dito. En annan riktigt intressant produktkategori är deras välkända bäddprodukter, där du hittar textilier för sovrummet som är av superhög kvalitet och från några av de mest respekterade märkena i världen. Även madrasser och produkter till badrummet finns av hög standard. Med varierande utbud som har betoning på kvalitet har den här svenska modesidan snabbt blivit en favorit för vårt lands modelejon.

Klingel.se har härliga produkter

Det finns ett mycket stort utbud av kläder och tillbehör i den här otroligt bra nätbutiken. Genom att alltid hålla ett aktuellt sortiment av trendiga plagg just nu, har Klingel.se satt sig på kartan som en sida som håller måttet - även av mycket krävande modefanatiker som flockas till denna trendriktiga sida. Utöver en mängd kläder och accessoarer som håller kunder moderna just nu, kan du hitta en en hel del vackert formgivna textilier och produkter för hemmet. Bland annat finns här handdukar, bäddlakan, gardiner och örngott som har det gemensamt att de alla är väldigt väldesignade och av högsta kvalitet, av trendsättande märken.

Pengar tillbaka när du handlar online hos Klingel.se

Men frågan är om bland det bästa att handla på sidan är att du får pengar tillbaks från Refunder vid köp. Vi erbjuder återbäring på 1154 kända och trygga butiker. Om det är produkter på rea spelar ingen roll, du får pengar tillbaks på alla köp via våra medlemssidor. Alltså får du upp till 12,5% cashback även om butiken har en rabattkod eller rea när du är medlem hos Refunder.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Klingel.se erbjuder alltid:

  • Mode, smycken och skor på nätet

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Klingel.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.