Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Mad Fiction Label

Få 8% cashback på ditt köp hos Mad Fiction Label

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 10% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Mad Fiction Label är ett Stockholmsbaserat företag som specialiserar sig på att skapa unika plagg för en vardaglig och elegant stil. Kollektionerna är inspirerade av det enkla och vardagliga och erbjuder sofistikerade alternativ för individuella stilar. Med en tydlig designfilosofi och ett engagemang för hållbarhet, erbjuder Mad Fiction Label ikoniska plagg som är skapade för olika tillfällen. Mad Fiction Label strävar efter att erbjuda en välsorterad garderob som går i linje med trender.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Mad Fiction Label erbjuder alltid:

  • Kvalitativt och trendigt utbud av damkläder
  • Fri frakt
  • Hållbarhetsengagemang

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Mad Fiction Label kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.