Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Mandy

Få 10% cashback på ditt köp hos Mandy

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Mandy presenterar ett revolutionerande och miljövänligt alternativ till traditionella energidrycker: brustabletter. Denna innovativa produkt är framtagen som ett svar på den höga efterfrågan på energidrycker och erbjuder ett mer kostnadseffektivt och miljövänligt val. En Mandy-brustablett innehåller 200 mg koffein och sex uppiggande vitaminer, är helt sockerfri och vegansk, och är designad för att efterlikna effekten av populära energidrycker till en bråkdel av priset och med en betydligt mindre miljöpåverkan. För att komplettera denna praktiska energilösning, har Mandy designat två olika modeller av vattenflaskor - en exklusiv glasflaska för den stilmedvetna och en slitstark plastflaska för den mer aktiva användaren. Dessa flaskor gör det enkelt att konsumera Mandy-brustabletter var som helst, när som helst.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Mandy erbjuder alltid:

  • Energi i form av brustabletter
  • Fri frakt över 250 kr
  • Snabba leveranser

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 27 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Mandy kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.