Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Min Bästa Bok

Få 52,50 kr cashback på ditt köp hos Min Bästa Bok

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Min Bästa Bok är personliga barnböcker där barnet står i centrum. Målet med Min Bästa Bok är att göra personliga barnböcker som gör livet och vardagen härligare, mysigare och lättare för barn och barnfamiljer. Böckerna från Min Bästa Bok är skrivna till alla som älskar högläsning och som känner glädje över att ha sin helt egna personliga bok. Barnet har alltid huvudrollen i barnböckerna och böckerna kan ha härliga personliga berättelser om upplevelser från vardagen, som till exempel att besöka en bondgård, gå på en härlig skogspromenad, åka på safari med de vilda djuren på savannen eller att upptäcka alla de stora maskinerna.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Min Bästa Bok erbjuder alltid:

  • Personliga barnböcker där barnet alltid har huvudrollen

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15 - 60 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 18 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Min Bästa Bok kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.