Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Mixx Travel

Få 5% cashback på ditt köp hos Mixx Travel

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Mixx Travel grundades 2009 och är en svensk researrangör med stort utbud av resor till Turkiet, Kreta, Rhodos och Cypern. Mixx Travel erbjuder skräddarsydda resor för barnfamiljer, vuxna par, kompisgäng och seniorer. För Mixx Travel är service nyckelordet och strävar efter att hjälpa till så mycket som möjligt vid semestern.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Mixx Travel erbjuder alltid:

  • Populära hotell och destinationer
  • Bra service
  • Mycket resa för pengarna

Särskilda villkor

Utbetalning av cashback för hotell sker efter att bokningen är betald och nyttjad. Observera att cashback ej ges för skatt och övriga avgifter samt att ordersumman som registreras kan skilja sig från den som står på bokningsbekräftelsen.

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

1-365 dagar efter betald och nyttjad bokning

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 45 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Mixx Travel kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.