Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Moderna Försäkringar

Få upp till 330 kr cashback på ditt köp hos Moderna Försäkringar

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få upp till 660 kr + 2% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Gå med i Refunder via:
Eller med din e-postadress

Genom att jag registrerar mig accepterar jag Refunders villkor som krävs för att kunna använda tjänsten.

Det är gratis att vara med
600 000 medlemmar i Sverige
Nästan 1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Moderna Försäkringar är utmanare på den svenska försäkringsmarknaden och erbjuder topprankade försäkringar för det moderna företaget och individen. Sakförsäkring är huvudverksamhet och Moderna Försäkringar erbjuder produkter som: bilförsäkring, hem- och villaförsäkring och djurförsäkring. Moderna Försäkringar är en del av Tryg som är en av Nordens största försäkringskoncerner. Tillsammans försäkrar Moderna Försäkringar 2,8 miljoner privatkunder och över 140 000 företagskunder. Inom koncernen arbetar 3400 medarbetare runtom i de tre nordiska länderna Norge, Danmark och Sverige. Tryg är noterat på OMX Nordic Exchange Copenhagen.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Moderna Försäkringar erbjuder alltid:

  • Prisvärda försäkringar
  • Enkel och snabb skadehantering online

Särskilda villkor

Cashback ges endast på listade försäkringar. Cashback ges ej på Moderna Smart och Moderna Smart Flex. Cashback ges i samband med att en försäkring tecknas.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Moderna Försäkringar kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.