Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

NordicBox

Få 2% cashback på ditt köp hos NordicBox

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 4% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Har man en Apple iPhone, Samsung Galaxy eller Sony Xperia är visionen med NordicBox att kunna erbjuda mobiltillbehör för just den modellen som man har. Siktet för NordicBox är att kunna erbjuda marknadens största utbud av mobiltillbehör och reservdelar för mobil, surfplatta, dator och hemelektronik. Mobiltillbehör för alla olika syften är något som är viktigt, exempelvis för träningssyfte, bilåkning och mycket annat. I sortimentet hos NordicBox hittar man allt från mobilskal och laddningskablar till hörlurar och powerbanks.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

NordicBox erbjuder alltid:

  • Tusentals mobiltillbehör
  • Öppet köp 30 dagar
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos NordicBox kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.