Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Onlydry Vedfabrik

Få 10% cashback på ditt köp hos Onlydry Vedfabrik

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Onlydry Vedfabrik utmärker sig som en ledande leverantör av högkvalitativ och miljövänlig ved i Sverige, med ett fokus på hållbarhet och exceptionell kundservice. Med innovativa torkningsprocesser och ett engagemang för att minimera sitt ekologiska fotavtryck erbjuder Onlydry ett brett sortiment av vedprodukter anpassade för allt från kaminer och grillar till bastuaggregat och pizzaugnar. Företaget garanterar snabb och gratis leverans direkt till kundens dörr, och lägger stor vikt vid att producera ved på ett sätt som respekterar naturen och upprätthåller biologisk mångfald. Onlydry Vedfabrik är dedikerade till att leverera ved av högsta kvalitet, torkad till perfekt fuktighetsnivå för optimal förbränning och värmeutveckling, vilket gör dem till en pålitlig partner för alla vedbehov.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Onlydry Vedfabrik erbjuder alltid:

  • Brett sortiment av vedprodukter
  • Fri frakt
  • Snabb leverans

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

Våra medlemmar brukar vanligtvis få sin cashback godkänd från denna butik inom 15 dagar.

När du har slutfört ditt köp hos Onlydry Vedfabrik kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.