Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Reforma

Få 3,5% cashback på ditt köp hos Reforma

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Reforma grundades 2011 och har sedan start varit en av Sveriges snabbast växande inredningsbutiker på nätet. Hos Reforma hittar du hållbart tillverkade, kvalitativa och prisvärda möbler. Reformas inredningsfilosofi är att möbler och inredning blir levande av mixen och mötet mellan gammalt och nytt. Reforma är ledande inom hållbara möbler på nätet. Klimatmålen är aggressiva och Reforma är på god väg att vara den möbelaktör på marknaden som erbjuder möbler och inredning med minst klimatpåverkan

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Reforma erbjuder alltid:

  • Stort utbud av inredning
  • Fri frakt över 999 kr

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Reforma kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.