RUM21

Få 6.5% återbäring på ditt köp hos RUM21

Gå till RUM21

Aktuella erbjudanden från RUM21

  House Doctors höstnyheter!

  Du hittar höstnyheterna från House Doctor hos RUM21! Hösten är på ingång och med allt från vaser, till dagbäddar, till skåp, till mjuka ting så har House Doctor äntligen släppt sina höstiga nyheter! E...

  Läs mer

RUM21.se är idag en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på internet av såväl klassisk- som ny design. Sortimentet består av ett brett utbud av möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet med en exklusiv känsla, från välkända varumärken och formgivare.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Trygg E-handel Certifierad för Trygg E-handel
 • Klarna

Få 6.5% återbäring på ditt köp hos RUM21

Gå till RUM21

RUM21 erbjuder alltid:

 • Möbler och heminredning
 • Fri frakt över 500 kr

Klar för utbetalning

Mellan 15-45 dagar

När du har slutfört ditt köp hos RUM21 kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.

 • House Doctors höstnyheter!

  Tillfällig kampanj

  Du hittar höstnyheterna från House Doctor hos RUM21! Hösten är på ingång och med allt från vaser, till dagbäddar, till skåp, till mjuka ting så har House Doctor äntligen släppt sina höstiga nyheter! Erbjudandet om höjd återbäring gäller t.o.m. 1/10 2017.

Fler butiker inom Hem & Trädgård