Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Sheertex

Få 1% cashback på ditt köp hos Sheertex

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 3% cashback istället.

Gå inte miste om riktiga pengar!

Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Sheertex skapades och grundades i Kanada och än idag sker produktionen i Kanada, eftersom hållbarheten är en viktig del för Sheertex. Däremot är det inte enbart ur ett miljöperspektiv som Sheertex har fokus på hållbarhet. Ur ett kvalitetsperspektiv är hållbarheten på produkterna det som banade vägen för företaget som producerar strumpbyxor av en av de mest hållbara materialen. I sortimentet återfinns flertalet olika modeller, storlekar och färger på strumpbyxor.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Sheertex erbjuder alltid:

  • Stort utbud av strumpbyxor
  • Strumpbyxor med kvalitativa material
  • 90 dagars garanti

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Sheertex kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.