Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Skickapresenter.se

Få 5% cashback på ditt köp hos Skickapresenter.se

Refunder Pay Skaffa Refunder Pay och få 7% cashback istället.
Det är gratis att vara med
700 000 medlemmar i Sverige
1 000 butiker
Hur fungerar Refunder?
Våra användare älskar oss!
Skickapresenter.se ägs av Interflora AB och är en hjälpande hand när det kommer till att hitta passande presenter. I sortimentet hittar man vad man söker oavsett om det är till en speciell person vid ett särskilt tillfälle eller om man vill överraska den man bryr sig om, bara för att. Skickapresenter.se hjälper till hela vägen från idé till paketinslagning med korthälsning och leverans. Det breda sortimentet består av olika typer presenter, alltifrån presentboxar till smycken och blombrev.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Skickapresenter.se erbjuder alltid:

  • Presenter för alla tillfällen
  • Snabb leverans över hela Sverige
  • Personligt hälsningskort som ingår i beställningen

Särskilda villkor

Cashbacken beräknas normalt utifrån ordervärdet i hela kronor minus moms, skatt och frakt. Ingen cashback ges om du använder rabattkoder från annan källa än Refunder.

Klar för utbetalning

Mellan 15-90 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Skickapresenter.se kommer din cashback att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort cashbacken är registrerad.